Asztalfoglalás: 06 (1) 212 1612 - E-mail: patermarcus@chello.hu 1011 Budapest, Apor Péter u. 1. (Lánchíd, budai hídfő)

A konyhafőnök ajánlata–Chef’s offer

 

Pácolt lazactekercs citromos kamilla esszenciával, lime-os piskótával, gyömbéres salátával ( édesgyökér-bulgur)
Marinated salmon roll with lemon chamomile essence, lime sponge cake and ginger salad (liquorice bulgur)

2800.-

Forró paradiocsomleves olivás kecskesajttal
Hot tomato soup with olive goat cheese

1300.-

Garnéla nyárs tempurában,  wasabival, vöröstonhal carpaccio-val, édesburgonya hasábokkal
Shrimp skewers in tempura, wasabi, red tuna carpaccio, sweet potato slices

3800.-

Marha hátszín vadas mártással, szalvéta gombóccal
Beef sirloin with wild game sauce and dumplings

4900.-

Tépett sertés szendvics házi baguette-ben jalapenhoval, céklakrémmel, hagyma chipsszel
 Ripped pork sandwich in homemade baguette with jalapeno, beetroot cream and onion chips

3400.-

Máglyarakás, ahogy mi szeretjük
„Máglyarakás” pie

1450.-