Asztalfoglalás: 06 (1) 212 1612 - E-mail: patermarcus@chello.hu 1011 Budapest, Apor Péter u. 1. (Lánchíd, budai hídfő)

A konyhafőnök ajánlata–Chef’s offer

 

Kecskesajt felfújt,  füstölt fürjtojással, radiccioval

Goat cheese puffed, smoked quail egg and radicchio

2390.-

Gesztenye krémleves ardenneki sonkával, Kasteel Rouge meggy espumával

Chestnut cream soup with Ardennes ham and Kasteel Rouge sour cherry beer espuma

1290.-

Tarkasügér citruskéregben, mentás bulgurral

Pike perch in citrus peel with mint bulgur

3990.-

Egészben sült mangalica tarja velős rókagombaraguval, toboz burgonyával

Whole roasted mangalica ribs with chanterelle ragout and potatoes cones

4790.-

Sütőtökös diótorta málna habbal

Pumpkin nut cake with raspberry foam

1450.-